greyscale photo of woman - Dæmon

Dæmon

Anden del af krimitrilogien, Dæmon, udkom august 2022. På bagsiden stod der:

Hvert år forsvinder 300.000 børn i Europa.

Efterretningsagent Jacob Moritz har fået nok af modløst eftersøgningsarbejde. Under en samtale i Stammheimfængslet afslører en terrordømt, at Jacobs mor ikke døde i en ulykke, som hans far altid har fortalt, men at hun blev udpeget som forræder. Og drabsmanden er stadig aktiv.

Jacob udlånes til politiet i en lille grænseby i det sydvestlige Danmark, da den syvårige Maria forsvinder. Han har grund til at tro, at samme mand, som dræbte hans mor, er involveret, og står bag et omfattende europæisk netværk, der stjæler børn fra børnehjem.

Kriminalkommissær Dagmar Thomasson er flyttet fra sin mand og to døtre i København efter at have stukket en mistænkt ned i en hotelbaggård. Sammen med Jacob søger hun efter den bortførte Maria, da liget af en anden pige dukker op. På pigens krop finder de en besked: Våg over deres børn, for dagen er kommet. Få dage dør endnu et barn, og de to efterforskere indser, at sagerne i grænsebyen hænger sammen.

Dæmon udforsker de uafklarede barneskæbner, hævnlyst og vrede. Bogen er ligesom Flod, trilogiens første prisnominerede og anmelderroste bog, baseret på virkelige hændelser, rygter og fiktion. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.