Pigtråd

Dødsstriben

Tredje del af krimitrilogien, Dødsstriben, udkommer juni 2023. Her er, hvad bagsiden kommer til at indeholde.

En fiskekutter går på grund på en lille dansk ø. På dækket ligger to unge dræbt af knivstik. Den ene er Saya Shariq, datter af en kontroversiel politiker, den anden Emil Andresen, søn af en lokal fisker.

Drabsefterforsker Jacob Moritz arbejder under pres fra offentligheden, mens ukendte gerningsmænd truer ham og familien. Jacobs kone og datter må forlade landet. På gerningsstedet vækker et vidne øjeblikkeligt Jacobs mistanke, og jagten på at afsløre mandens fortid fører til fundet af grufulde hemmeligheder og sandheden om, hvorfor han forlod sit gamle liv.

Vidnet Schillinger lever isoleret bag mur og pigtråd dybt inde i en af øens plantager. Da det viser sig, at en kvinde meldte sin mand savnet i slutningen af 1980’erne, leder Jacob efter en forbindelse til Schillinger og indser, at fortidens og nutidens synder hænger sammen – men ikke som han tror.

Snart står Jacob over for flere brutale drab, der ryster øboerne og får hadet til at blusse op i det lille samfund. Alt tyder på, at de, som kendte den virkelige Saya Shariq, bliver dræbt én efter én.

Dødsstriben handler om at risikere livet for frihed.

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.