Krimien Flod

Vi er på den anden side af årets bogmesser, og der udgives et væld af nye bøger her i perioden op imod jul. Jeg tror, det er denne tid, hvor mange forfattere begynder på nye projekter, arbejder videre på ufærdige

Bogforum 2021

Forlaget Brændpunkt, der udgav Flod tilbage i april 2021, har reserveret en plads til mig på dette års Bogforum. Kom og mød mig og en masse andre, spændende mennesker med spændende bøger og interessante idéer i Bella Centret fra d.

Forlaget Brændpunkt har været så venlige at skrive en præsentation af mig. Lidt om min baggrund og lidt om, hvad der interesserer mig – og lidt om min kommende krimi. Jeg har valgt at fortælle dem om min store glæde

Hvad er fortællingers byggesten? Findes der et enkelt element, vi ikke kan fjerne, før fortællingen bryder sammen og bliver til noget andet? Mange vil sikkert pege på, at sproget er det, vi bygger alle fortællinger af, men det er ikke

Notetagning og korrektur

Gode fagbøger kan lære os meget om skriveteknik og fiktion. Det er lidt af en selvfølge, men det er min erfaring, at der er langt i mellem de virkelig dygtige fagforfattere. Omtrent lige så langt, som der er mellem gode

Dwight V. Swain har skabt en simpel måde at strukturere sin fortælling. Jeg vil i indlægget forklare scene-sequel-strukturen. For nyligt skrev jeg et blogindlæg om Dwight V. Swains MRU-begreb, hvor motivation og reaktion konstant afløser hinanden. Som jeg forstår hans

Konspirationer i fiktion

Konspirationsteorier i bøger har altid været populære. Typisk er det henimod slutningen af bogen, at det viser sig, at nogle – ofte skjulte personer – har trukket i trådene helt fra starten. Ja faktisk er det næsten ligegyldigt, hvad helten

Bogen Flod

Så blev det afgjort: Forlaget Brændpunkt udgiver Flod. Dagen før sommerferien kontaktede Forlaget Brændpunkt mig. Vi er blevet enige om at starte et samarbejde om ‘Flod’. For at få det hele til at passe med deres udgivelseskalender, udkommer bogen omkring

Bogen Flod

Manuskriptet “Flod” er sendt til forlag og afventer tilbagemelding. Ventetiden bliver brugt på først at lave ny hjemmeside. Derefter begynder jeg på næste bog, der indtil videre er uden titel. Jeg glæder mig meget til at komme i gang!Flod skal

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.