Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på [email protected] Det er også muligt at finde mig på Instagram og Facebook og skrive til mig. Jeg fortæller gerne om Flod, om mit forfatterskab og om mit liv.

Download pressemateriale

Du kan hente pressemeddelelsen for Flod her, hvor jeg fortæller om min relation til vadehavsøen, der er omdrejningspunkt for fortællingen i Flod. Jeg er kommet på øen hele mit liv og forbinder den i høj grad med min mormor og morfar, og netop min morfar har spillet en relativ stor rolle i udformning af Kristian Hansen, der er kriminalkommissær i Flod. Læs mere i pressemeddelelsen om min morfars flugt til Sofielundlejren i Sverige under Anden Verdenskrig. Al tekst må bruges frit i relation til mig og mit forfatterskab.


Herunder finder du billeder af mig og forsiden på Flod. Det er billedet, du ser øverst på denne side. Baggrunden er fritlagt, så bogen kan indsættes i et eksisterende layout. Alle pressefotos er i png-format og fylder ca. 10 MB. Alle billeder må frit bruges i forbindelse med mig og mit forfatterskab.

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.