Download pressemateriale

Download pressemeddelelser for Dødsstriben, Dæmon og Flod herunder. Al tekst må bruges frit i relation til mig og mit forfatterskab.

Herunder finder du billeder af mig samt forsiderne af alle tre bøger. Baggrunden er fritlagt, så bogen kan indsættes i et eksisterende layout. Alle billeder må frit bruges i forbindelse med mig og mit forfatterskab.

Kontakt

Du er altid velkommen til at tage kontakt til kontakte mig direkte på [email protected]. Det er også muligt at finde mig på Instagram og Facebook og skrive til mig. Jeg fortæller gerne om mine bøger, om mit forfatterskab og om mit liv.

Q&A – kort præsentation

Disse to spørgsmål er baseret på henvendelser fra bloggere og samtidig de hyppigst forekommende.

Hvorfor krimier?

Krimi er formentlig den genre, hvor konkurrencen er størst. Det faktum nævnes ofte, når jeg bliver spurgt, hvorfor jeg har valgt at skrive i den genre. Og det er sandt. Der er afsindig mange krimiforfattere, men det helt enkle svar er, at det er spænding og krimi, jeg har haft størst glæde ved at læse. Samtidig synes jeg, at mine idéer til historier generelt passer langt bedre end i den genre end andre. Jeg kan godt lide tempo og overraskelser, men jeg kan også lide den sociale indignation, der for mig at se er omdrejningspunkt i nordisk krimi.

Hvad skal læseren tage med fra dine krimier?

Mine bøger skal kunne læses som underholdning. Jeg bryder mig slet ikke om bøger, der tvinger en til at forholde sig til emner ud over teksten. Når det er sagt, så er der flere lag i mine fortællinger, man kan dykke ned i. I Flod og Dæmon er det ekstremiteter. Stærkt højreorienteret fascisme i Flod, venstreorienteret terror i Dæmon. Jeg er selv et midtsøgende menneske. Det er nødvendigt at forsøge at rumme forskelligheder og ikke blive grøftegravende, men uden at man sætter alt det over styr, som vi har kæmpet for at opnå i vores del af verden. Verdenshistorien bør lære os, hvad ekstremisme og fanatisme har gjort af skade.

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.