Lydbogsversioner

Stockholmforlaget Lind & Co. har rekvireret rettighederne til lydbogsversioner af ikke blot Dæmon, men også Flod. I den forbindelse overtager de også produktionsansvaret for begge bøger, men der bliver tale om et nært samarbejde mellem Lind og Co. og mig. I første omgang er det forlagets hensigt at udgive lydbøgerne på det danske marked.

Dæmon og Flod vil blive udgivet nogenlunde samtidigt og i samme periode, som den trykte version af Dæmon udkommer til salg i Danmark. Den endelige dato for lydbøgernes release er endnu ikke på plads. Der er lavet nye covers til dem begge, idet et lydbogscover ofte ses på en telefonskærm. Det stiller andre krav til billederne, end det er tilfældet for trykte bøger og e-bøger. Jeg har set dem begge og synes, at forlaget har skabt to stemningsfulde og simple covers, der også fungerer i ‘frimærkestørrelse.’ Og måske vigtigst af alt, så signalerer billederne straks ‘krimi,’ og når det kommer til lydbøger er det topprioritet. Jeg håber, at lytterne er enige.

Og så må jeg vist godt afsløre, at indlæseren af begge bøger bliver Thomas Leth-Rasmussen. Han har en helt fantastisk stemme til krimier. Gå ind på f.eks. Mofibo, og giv ham et lyt.

Der er næppe nogen, der glæder sig mere til at høre de to nye lydbøger end mig. Men jeg håber selvfølgelig, at lytterne har lyst til både at høre Dæmon og genhøre Flod. Og Flod, synes jeg, får en anden dimension med Thomas’ stemme.

Hold øje med lydbøgerne omkring d. 26. august.

3D-cover af Dæmon
Dæmon som trykt bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.