Bogforum 2021

Forlaget Brændpunkt, der udgav Flod tilbage i april 2021, har reserveret en plads til mig på dette års Bogforum. Kom og mød mig og en masse andre, spændende mennesker med spændende bøger og interessante idéer i Bella Centret fra d. 5. til 7. november. Køb billetten hjemmefra – der sælges vist ikke billetter i døren i år pga. corona.

Jeg har fået en plads på det, der hedder Ny Scene. Her skal jeg deltage i et arrangement, hvor nye forfattere læser kortvarigt op af deres bog. På den måde får man et hurtigt indblik i forfatterens univers.

Det er mit første besøg på messen, og jeg glæder mig meget. Jeg håber, der bliver mulighed for at møde en masse læseglade litteraturelskere fra hele landet, men også kolleger og samarbejdspartnere. Messerne rundt omkring i Danmark er altafgørende bindeled mellem læsere og forfattere og en unik mulighed for at udveksle synspunkter, stille uddybende spørgsmål eller bare få taget billeder. Jeg kan ikke komme i tanke om andre kunstformer, hvor man i den grad har mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs.

Jeg er sikker på, at du på forlagets stand har mulighed for at bladre lidt i Flod, hvis du vil læse mere. Eller tag et kig på bagsideteksten. Hvis du ikke allerede kender lidt til indholdet, så læs mere her.

Find vej til Bella Centret og få en fantastisk oplevelse.

Krimimessen

Husk også, at det er i kommende weekend, vi fejrer krimierne på krimimessen i Horsens. Det plejer at være forrygende, interessant og med nogle virkelig fængende oplæg om true crime, det rigtige opklaringsarbejde og forfatterkarrierer. Messen er en blanding af nye forfattere og etablerede forfattere og foregår på det helt igennem vidunderlige Horsens Statsfængsel, der er værd at besøge alene af arkitektoniske grunde.

Bag Krimimessen står Horsens Kommune, der har drevet en succesfuld krimifestival i flere år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne sider bruger cookies, hvilket du accepterer ved fortsat brug. Læs evt. mere i Privatlivspolitik i bunden af denne side.